reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa BAYINDIR 03 ?ubat 2024, 22:17 126 Görüntüleme

Bayındır’da acele kamulaştırma!

reklam
reklam

Bayındır’da acele kamulaştırma!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Bayındır’da Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili acele kamulaştırma yapıldı. 900 bin metrekarelik devasa alan hakkında konuşan Başkan Demirezen, “Bu Bayındır’ın önündeki tarihi fırsatlardan biri” dedi


‘TARİHİ BİR FIRSAT…’

Konuyla ilgili Ege Telgraf’a konuşan Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, “Epeydir beklediğimiz bir şeydi. Artık altyapı ihalesine çıkılacak. Bu Bayındır’ın önündeki tarihi fırsatlardan biri. Cumhurbaşkanımız ziyareti sırasında Bayındır’da Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulacağını duyurmuştu. O günden bu yana da çalışmalar devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımız o günkü açıklamasında Bayındır’da kurulacak OSB’nin Türkiye’de tek olacağını söylemiş; hatta Singapur benzetmesi yapmıştı. O günden bugüne kadar hiçbir zaman Cumhurbaşkanımız ve Tarım ve Orman Bakanlığı desteklerini bizden esirgemedi. Bu kararla birlikte 900 bin metrekarelik alan artık tescilli.  Devlet Su İşleri (DSİ) gereken ıslahı, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA) de sıcak su ile ilgili gerekli çalışmaları yapıyor. Bayındır’ın önü artık bacasız sanayi olarak açılmış durumda. Çok yakında hem burasıyla alakalı hem de başka bir yerle ilgili müjdelerimiz olacak. Artık Bayındır’ı kimse tutamaz; 15 Şubat’ı bekleyin…” diye konuştu.

Bu haber 126 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım