reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa İZMİR 14 Ocak 2024, 20:26 132 Görüntüleme

Mert Kaya, CHP’den Urla Belediye Başkan aday adayı oldu

reklam
reklam

Mert Kaya, CHP’den Urla Belediye Başkan aday adayı oldu

              CHP’li kimliği ile bilinen Kaya, Urla’dan belediye başkanı olmak için yola çıktı. Kaya, aday adaylık dosyasını CHP Urla İlçe Başkanlığı’na teslim etti. Aday gösterilmesi durumunda Urla’ya çağ atlatacak projeler hazırlayan Kaya, seçimi kazanacağından emin.

ÖZEL VE İMAMOĞLU’NA YAKINLIĞI İLE BİLİNİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki değişimin öncü isimlerinden olan Kaya, CHP’nin 38. Olağan Büyük Kurultayı’nda Özgür Özel’e verdiği destekle gündeme gelmişti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na da yakınlığı ile bilinen başarılı iş insanı ve siyasetçi Mert Kaya’nın aday gösterilme şansı oldukça yüksek olarak gösteriliyor.

URLA’DA MERT KAYA’YA BÜYÜK İLGİ


Urla’da oldukça sevilen CHP Belediye Başkan Aday Adayı Mert Kaya, arkasına aldığı örgüt desteği ile seçim çalışmalarına da hızlı başladı. Kısa sürede örgütle bütünleşen Kaya, CHP’yi yerelde iktidara taşımaya hazır. Gittiği her yerde büyük ilgi ile karşılanan başarılı iş insanı ve siyasetçi Mert Kaya, şimdi CHP Genel Merkezi’nin kararını bekliyor.



Bu haber 132 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım